Вернуться к вакансиям

Оператор деревообробних верстатів з ЧПУ

Местоположение:Чехия
Зарплата:19 600 – 28 700 грн
Компания:Miviva
amountwork-small
На Amountwork с:Августа 2019
Контактное лицо:
Miviva
Телефон:+380 67 325 03 26

Описание вакансии

https://www.novatronic.cz/

Роботодавець NOVATRONIC, s. r. o. «ТзОВ НОВАТРОНІК» шукає:

ОПЕРАТОРІВ ДЕРЕВООБРОБНИХ ВЕРСТАТІВ З ЧПУ

Заробітна плата 19600 — 28700 грн./міс.

Офіційна, згідно законів Чехії.

ПРОПОНУЄМО:

  • Постійну роботу у невеликій стабільній сімейній компанії
  • Легальний трудовий договір прямо з роботодавцем без посередників
  • Мотиваційну початкову заробітну плату
  • Щомісячні надбавки до зарплати та премії до базової заробітної плати, котрі передбачено законом
  • Бонуси у залежності до виконання планів
  • Можливість понаднормової роботи
  • Дотацію на харчування
  • Оформлення віз (у тому числі усі платежі)
  • Якщо Ви будете зацікавлені, після приїзду до ЧР Ви матимете можливість домовитися відносно вакансії для Вашої дружини або подруги у рамках возз'єднання сім'ї або спільного життя.
  • Житло забезпечено спочатку у гуртожитку, де працівники будуть розміщені максимально по трьох в кімнаті; спільна кухня обладнана плитою, холодильником, мікрохвильовою піччю та електричним чайником, можливість підключення Інтернету через спільну мережу WI-FI за символічну плату, ванна кімната та туалет також спільні. До Вашого розпорядження буде також пральна машина. Прибиранням та пранням Ви займатиметься самі, як вдома. У першому місяці за житло платитиме роботодавець, потім ціна розміщення для робітника становитиме максимально 6,10 EUR * за ліжко/доба.

УМОВИ РОБОТИ:

  • Підприємство роботодавця знаходиться у місті Шумперк, тобто на відстані 248 км східно від Праги або на відстані 54 км на північ від міста Оломоуц в Чеській Республіці. Роботодавець залишає за собою право можливої зміни місця виконання праці згідно з діючим законодавством.
  • Робота проходить в першу та другу зміну з можливостю понаднормової праці.
  • Мінімальний робочий час — 38,75 годин/тиждень мінімальною початковою гарантованою заробітну платою 15.635,00 CZK/місяць нетто.(При перерахунку на EUR складає заробітна плата 613,10 EUR* EUR* нетто/місяць.) (У розрахунку не враховані надбавки а працю у вихідні дні, в нічну зміну, у державні свята згідно відповідних законів = тобто заробітна плата може бути ще вищою. Роботодавець також надає можливість понаднормової праці = тобто, заробітна плата підвищується завдяки понаднормовій роботі.)
  • В залежності від Ваших здібностей, лояльності, дисципліни та можливості розмовляти чеською мовою може заробітна плата підвищитися згідно з рішенням роботодавця до 21.899,00 CZK/місяць нетто.(При перерахунку на EUR складатиме заробітна плата 858,70 EUR * нетто/місяць.) (У розрахунку не враховані надбавки а працю у вихідні дні, в нічну зміну, у державні свята згідно відповідних законів = тобто заробітна плата може бути ще вищою. Роботодавець також надає можливість понаднормової праці = тобто, заробітна плата підвищується завдяки понаднормовій роботі.)
  • Житло забезпечено спочатку у гуртожитку, де працівники будуть розміщені максимально по трьох в кімнаті; спільна кухня обладнана плитою, холодильником, мікрохвильовою піччю та електричним чайником, можливість підключення Інтернету через спільну мережу WI-FI за символічну плату, ванна кімната та туалет також спільні. До Вашого розпорядження буде також пральна машина. Прибиранням та пранням Ви займатиметься самі, як вдома. У першому місяці за житло платитиме роботодавець, потім ціна розміщення для робітника становитиме максимально 6,10 EUR * за ліжко/доба.

ВИМОГИ:

  • Освіта — мінімально середня загальноосвітня школа (11 класів) або диплом професійно-технічного училища з спеціальності столяр або обробка матеріалів.
  • досвід роботи на виробництві меблів принаймні 3 роки, у тому числі письмово підтверджений стаж від роботодавця або роботодавців мінімально на 1 рік; буде додаватися до процесу оформлення візи.
  • ОБОВ’ЯЗКОВО ВМІТИ ДЛЯ ЦІЄЇ ПОСАДИ: Виробництво меблів не лише з ДСП, вміти читати технічні креслення на дуже доброму рівні, а також добре вміння головних методів праці на комп’ютері (управління верстатів здійснюється на комп’ютері, тому необхідно, щоб здобувач володів хоча би базовими знаннями праці у Windows).
  • Зацікавленість в роботі, навички ручної праці, вправність та сумлінність,
  • Зацікавленість в роботі переважно з деревостружковими плитами (ДСП),
  • Вміння працювати в команді,
  • Відповідальність та ретельність
  • Відсутність судимостей (Довідка про відсутність судимостей надається до процесу оформлення віз),
  • Виготовлення візи без стягнень та інших подібних несплачених зобов’язань,
  • Відмінний стан здоров’я та фізична форма,
  • Лояльність та бажання вивчати чеську мову; в здобувача має бути робочий Скайп для навчання.
  • прийняти участь у наборі,котрий буде проводитися у роботодавця в Чехії. Подорож зі Львова від центрального залізничного вокзалу до Шумперка, страхування та проживання оплачує роботодавець. Лист запрошення видається роботодавцем і буде підготовлений на наборовому центрі у Львові разом зі страхуванням. Харчування оплачуєте сами. Вже на в'ідїзд необхідно мати з собою всі документи, які необхідні для набору, в тому числі підготовленні гроші у Євро на поворотний внесок (ви показуєте митній службі при в'їзді в країни ЄС, на основі безвізового в'їзду). Також необхідно мати біометричний паспорт і, принаймні, 4 вільні дні для безвізового режиму в країни ЄС.

При наборі ви напрямую спілкуєтеся з роботодавцем з перекладачем. І отримуєте інформацію з перших рук. Підписуєте офіційний попередній та трудовий договір напряму з роботодавцем. Оформлення віз, підготовку документів, приїзд зі Львову в Чехію оплачує роботодавець.

Кандидати, що будуть відібрані та підпишуть попередній договір з роботодавцем, мають заплатити поворотний внесок у розмірі 300 EUR (за який ви отримаєте квитанцію). Який буде повернуто, коли буде підписаний трудовий договір, після приїзду до Чеської республіки.

У випадку відмовлення від виїзду до Чеської республіки з будь-якої причини, у тому числі у випадку негативних результатів психологічних та водійських тестів, внесок буде використано на витрати пов’язані з оформленням віз, перекладом документів, внесеними зборами і т.п.

Розраховуйте, що 2−3 рази буде необхідно приїхати до Львова (для вибраних здобувачів) для оформлення віз.

* примітка: для розрахунку заробітної плати та визначення ціни житла було використано курс у розмірі 25,50 CZK / 1 EUR

МИ З ЗАДОВОЛЕННЯМ НАДАМО ВАМ БІЛЬШ ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ БЕЗКОШТОВНО В РОБОЧІ ДНІ З 8:00 ДО 20:00 ТА В СУБОТУ З 8:00 ДО 17:00

ТЕЛЕФОН TA ВАЙБЕР:

+380 67 325 03 26

+380 67 325 03 86

+380 67 325 07 44

Опубликовано: 31.10.2019
Пожаловаться на вакансию
Вакансии по специальностям
Горячие вакансии

Водитель | CE | Франкфурт-на-Майне 2800 EUR нетто !

Stopka Transport GmbH, DE
Германия

Водитель, CE + Германии, 3000€ нетто!

AMS Transport GmbH, DE
Германия

Требуются каменщики работа в Бельгии

PG BUD Sp. z o.o., PL
Бельгия

Фасовщик рыбных кормов в Дании, прямой контракт!

PP. LAIS, UA
Дания

Покоївка в мережу готелів, працівник пекарні, кондитерської, торговельних центрів, складу у Братиславі

cw Marshall, CZ
Словакия

Автомобільний завод: Bmw, Volkswagen, (різноробочі, монтажники, оператори, карники)

cw Marshall, CZ
Чехия

Комиссионер склада в Германию (комплектация заказов)

Luto Group UA, UA
Германия, Магдебург

Требуются сотрудники на фабрику бортового питания

Агентство, ФОП, менеджер Виталий, UA
Германия, Берлин, Гамбург, Мюнхен

Склад электроники

Anton Gromov, UA
Германия

Пескоструйная очистка металла в Фрайбурге

LST Construction, DE
Германия, Фрайбург

Срочно сбор клубники!!!

Company Jobs, PL
Швеция, Стокгольм и Гётеборг

Сборщик корпусов металлических судов

RNDV Ferrum, LT
Франция

Склади електроніки 160 сz/год в Усті над Лабем

Armz s.r.o, CZ
Чехия, Ловосіце