Вернуться к вакансиям

Будівельник-монтажник (монтаж гіпсокартону та загальні будівельні роботи)

Местоположение:Чехия
Зарплата:18 000 – 19 200 грн. Офіційна, згідно законів Чехії
Компания:Miviva
amountwork-small
На Amountwork с:Августа 2019
Контактное лицо:
Miviva
Телефон:+380673250326; +380673250386; +380673250744

Описание вакансии

https://www.moravostav.cz/

Роботодавець MORAVOSTAV Brno, a. s. «АТ МОРАВОСТАВ Брно» — будівельна компанія — прийме до своїх рядів напряму з довгостроковим легальним трудовим договором:

БУДІВЕЦЬКИК — МОНТАЖНИК: МОНТАЖ ГІПСОКАРТОНУ ТА ЗАГАЛЬНІ БУДЕІВЕЛЬНІ РОБОТИ.

Заробітна плата 18 000 — 19 200 грн./міс.

Офіційна, згідно законів Чехії.

ПРОПОНУЄМО:

  • Постійну роботу у фірмі, що динамічно розвивається
  • Легальний трудовий договір напряму з роботодавцем, без посередників
  • Кар'єру у стабільній та успішній фірмі
  • Мотиваційну заробітну плату
  • Цікаву роботу в дружньому колективі
  • Оформлення віз (у тому числі усі платежі)
  • Роботодавець пропонує згідно з своїми можливостями також допомогу з перевезенням родини на підставі діючого законодавства Чеської Республіки та її візових програм.
  • Житло роботодавець забезпечує спочатку у стандартному гуртожитку, де працівники розміщені максимально по чотирьох у кімнаті. Гуртожиток обладнаний холодильником, мікрохвильовою піччю та електричним чайником. Кухня, ванна кімната та туалет спільні. До Вашого розпорядження є також пральна машина. Прибиранням та пранням Ви займатиметься самі, як вдома. Роботодавець оплачує перший місяць проживання, потім Ви вже оплачуєте житло самі. Максимальна вартість ліжко-місця на місяць складає 200,00 EUR*.

УМОВИ РОБОТИ:

• Головний офіс компанії знаходиться в Чеській Республіці у місті Брно, а працівники виїжджають на окремі замовлення роботодавця в межах ЧР.

  • Робочий час складає 40 годин/тиждень з мінімальною початковою гарантованою заробітною платою 14.475,00 CZK/нетто.(При перерахунку на EUR заробітна плата становить 567,60 EUR)
  • В залежності від Ваших здібностей, лояльності, дисципліни та можливості розмовляти чеською, англійською або німецькою мовою може заробітна плата підвищитися згідно з рішенням роботодавця до 19.295,00 CZK нетто/місяць. (При перерахунку на EUR заробітна плата складає 756,60EUR* нетто/місяць). Крім того Ви також маєте право на добові; завдяки тому Ваша заробітна підвищується на частку розміру добових.
  • Житло роботодавець забезпечує спочатку у стандартному гуртожитку, де працівники розміщені максимально по чотирьох у кімнаті. Гуртожиток обладнаний холодильником, мікрохвильовою піччю та електричним чайником. Кухня, ванна кімната та туалет спільні. До Вашого розпорядження є також пральна машина. Прибиранням та пранням Ви займатиметься самі, як вдома. Роботодавець оплачує перший місяць проживання, потім Ви вже оплачуєте житло самі. Максимальна вартість ліжко-місця на місяць складає 200,00 EUR*.
  • З МЕТОЮ ПРИСКОРЕННЯ ВИХОДУ НА РОБОТУ РОБОТОДАВЕЦЬ ВИРІШИВ ОФОРМИТИ ДЛЯ ВАС ПОРЯД З ДОВГОСТРОКОВОЮ ВІЗОЮ (РОБОЧА КАРТКА) ТАКОЖ КОРОТКОСТРОКОВУ ТРЬОХМІСЯЧНУ РОБОЧУ ВІЗУ. ТОМУ ПОТРІБНО, ЩОБ УСПІШНИЙ КАНДИДАТ ПІСЛЯ НАБОРУ ВЖЕ НЕ ВИЇЖДЖАВ ДО КРАЇН ЄС АБО ШЕНГЕНСЬКОЇ ЗОНИ НА ПІДСТАВІ БЕЗВІЗОВИХ ВІДНОСИН

• РОБОТОДАВЕЦЬ НАДАЄ МОЖЛИВІСТЬ ПРАЦЮВАТИ ПОНАДНОРМОВО ЗГІДНО З ТРУДОВИМ КОДЕКСОМ ЧР, ЗАРОБІТНА ПЛАТА У ЦЬОМУ ВИПАДКУ ПІДВИЩУЄТЬСЯ ЗАВДЯКИ ПОНАДНОРМОВІЙ ПРАЦІ. ПОНАДНОРМОВА РОБОТА ЗАВЖДИ ЗАЛЕЖІ ВІД ВИРОБНИЧИХ ПОТРЕБ РОБОТОДАВЦЯ ТА ВІД ВАШОГО БАЖАННЯ.

ВИМОГИ:

  • Вимоги відносно освіти: базова освіта (9 класів) або загальна середня освіта.
  • Вимоги відносно стажу роботи: обов’язковий дворічний стаж з монтажу гіпсокартону, а також досвід в будівельних роботах надає велику перевагу здобувачеві.
  • Навички ручної праці.
  • Вміння працювати в команді.
  • Відповідальність та ретельність.
  • Лояльність та бажання вивчати чеську мову; успішні кандидати зобов’язані мати встановлений та діючий SKYPE, будемо Вас навчати чеській мові.
  • Відмінний стан здоров’я; будете проходити два медогляди.
  • Відсутність судимостей (Довідка про відсутність судимостей надається до процесу оформлення віз).
  • Прийняти участь у наборі, котрий буде проводитися у роботодавця в Чехії. Подорож зі Львова від центрального залізничного вокзалу до Шумперка, страхування та проживання оплачує роботодавець. Лист запрошення видається роботодавцем і буде підготовлений на наборовому центрі у Львові разом зі страхуванням. Харчування оплачуєте сами. Вже на в'ідїзд необхідно мати з собою всі документи, які необхідні для набору, в тому числі підготовленні гроші у Євро на поворотний внесок (ви показуєте митній службі при в'їзді в країни ЄС, на основі безвізового в'їзду). Також необхідно мати біометричний паспорт і, принаймні, 4 вільні дні для безвізового режиму в країни ЄС.

При наборі ви напрямую спілкуєтеся з роботодавцем з перекладачем. І отримуєте інформацію з перших рук. Підписуєте офіційний попередній та трудовий договір напряму з роботодавцем. Оформлення віз, підготовку документів, приїзд зі Львову в Чехію оплачує роботодавець.

Кандидати, що будуть відібрані та підпишуть попередній договір з роботодавцем, мають заплатити поворотний внесок у розмірі 300 EUR (за який ви отримаєте квитанцію). Який буде повернуто, коли буде підписаний трудовий договір, після приїзду до Чеської республіки.

У випадку відмовлення від виїзду до Чеської республіки з будь-якої причини, у тому числі у випадку негативних результатів психологічних та водійських тестів, внесок буде використано на витрати пов’язані з оформленням віз, перекладом документів, внесеними зборами і т.п.

Розраховуйте, що 2−3 рази буде необхідно приїхати до Львова (для вибраних здобувачів) для оформлення віз.

* примітка: для розрахунку заробітної плати та визначення ціни житла було використано курс у розмірі 25,50 CZK / 1 EUR

МИ З ЗАДОВОЛЕННЯМ НАДАМО ВАМ БІЛЬШ ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ БЕЗКОШТОВНО В РОБОЧІ ДНІ З 8:00 ДО 20:00 ТА В СУБОТУ З 8:00 ДО 17:00

ТЕЛЕФОН TA ВАЙБЕР:

+380 67 325 03 26

+380 67 325 03 86

+380 67 325 07 44

Опубликовано: 24.10.2019
Пожаловаться на вакансию
Вакансии по специальностям
Горячие вакансии

Водитель | CE | Франкфурт-на-Майне 2800 EUR нетто !

Stopka Transport GmbH, DE
Германия

Водитель, CE + Германии, 3000€ нетто!

AMS Transport GmbH, DE
Германия

Требуются каменщики работа в Бельгии

PG BUD Sp. z o.o., PL
Бельгия

Фасовщик рыбных кормов в Дании, прямой контракт!

PP. LAIS, UA
Дания

Покоївка в мережу готелів, працівник пекарні, кондитерської, торговельних центрів, складу у Братиславі

cw Marshall, CZ
Словакия

Автомобільний завод: Bmw, Volkswagen, (різноробочі, монтажники, оператори, карники)

cw Marshall, CZ
Чехия

Комиссионер склада в Германию (комплектация заказов)

Luto Group UA, UA
Германия, Магдебург

Требуются сотрудники на фабрику бортового питания

Агентство, ФОП, менеджер Виталий, UA
Германия, Берлин, Гамбург, Мюнхен

Склад электроники

Anton Gromov, UA
Германия

Пескоструйная очистка металла в Фрайбурге

LST Construction, DE
Германия, Фрайбург

Срочно сбор клубники!!!

Company Jobs, PL
Швеция, Стокгольм и Гётеборг

Сборщик корпусов металлических судов

RNDV Ferrum, LT
Франция

Склади електроніки 160 сz/год в Усті над Лабем

Armz s.r.o, CZ
Чехия, Ловосіце